Veilig betalen

BANCONTACT/MISTER CASH
Met Bancontact/Mister Cash betaalt u veilig en snel op onze webshop. Je vult je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch via een SSL-secure verbinding naar de vertrouwde site van jou bank geleid. Hier kunt u uw betaling afronden via de online beveiligingsmodule die je van je bank hebt ontvangen. Volgende zaken zijn van belang

  • Je bankkaart ondersteunt online banking
    Onze module ondersteund momenteel alle banken van België.
  • U hebt een geldige identificatie
  • Je kent je kaartnummer en vervaldatum

Om met je betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet je je kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info staat standaard vermeld op alle kaarten.

Creditcard
Op onze webshop kunt u betalen met je MasterCard en je Visa kaart. Dit is terug in een SSL-beveiligde omgeving, dit zorgt voor een veilige versleuteling van je creditcardgegevens.

Overschrijving
Wenst u nog geen gebruik te maken van online betalen is dit bij Pixeligns geen probleem. U kan kiezen voor betalen met overschrijving. Pas bij ontvangst van het aankoopbedrag wordt uw bestelling verzonden.

Ideal
De betaalmodule IDeal staat momenteel op hold. Indien u woonachtig bent in Nederland en wenst geen bestelling te via overschrijving maar via IDeal kan u contact opnemen via info@pixeligns.be